BUSINESS -TRAJECT MEER OMZET MET IJZERSTERKE CONTENT


In 4 ochtenden werk jij in een live online training
samen met ons aan een ijzersterke
contentstrategie voor jouw bedrijf.
Doelgerichte content, meer klanten, meer omzet!

Voor €554 doe je mee met het traject

We hebben maar 8 plekken dus wees er snel bij!

 

Ik wil meedoen

Herken je dit?

 • Je wilt je graag serieuzer profileren met je bedrijf maar weet niet zo goed hoe.

 • Je schuift het maken van content op de lange baan.

 • Je weet eigenlijk niet hoe je content kunt inzetten om meer klanten aan te trekken.

 • Je twijfelt constant aan of het zin heeft om een bericht, blog of foto te posten en hebt daardoor het gevoel dat je maar wat doet. 

 • Wanneer je content maakt heb je het gevoel dat je je tijd aan het verdoen bent doordat je niet gericht te werk gaat.

 • Je raakt overweldigd van alle keuzes die er zijn en weet niet goed, wat nou specifiek werkt voor jouw bedrijf.

KLAAR VOOR MEER KLANTEN?

Wil jij meer online zichtbaarheid? Dan is het belangrijk om de juiste content op de juiste kanalen te plaatsen. Zo bereik je je klanten op een doordachte manier in verschillende klantfases, vergaar je autoriteit binnen jouw ‘vakgebied’ en dat zorgt ervoor dat je meer verkoopt. Maar wat is de juiste content? Moet je nu gaan bloggen? Actiever worden op instagram of juist meer doen met LinkedIn? Welke mogelijkheden en soorten content zijn er? Hoe plan en structureer je het bedenken en plaatsen van content op een effectieve manier terwijl je er zo min mogelijk omkijken naar hebt? Daar gaan we in onze training contentmarketing mee aan de slag! En dan niet via een vooraf opgenomen video, maar live met ons, in een klein groepje. Wij geven je opdrachten en denken met je mee. In 4 ochtenden tillen we samen met jou je content naar een hoger niveau! Het doel is dat je uiteindelijk een zelf een ijzersterke contentstrategie maakt voor de lange termijn, die uitvoerbaar is zonder gedoe. Are you in?

Count me in!
Cursus content marketing

Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell

DIT HAAL JE ERUIT

 • Je leert welke content relevant is voor jouw bedrijf en waar en wanneer je deze content kunt inzetten.

 • Je leert hoe je bepaalde content kunt bedenken en optimaal kunt inzetten zodat je dubbel en half werk voorkomt.

 • Het maken van een plan geeft focus en structuur en dat geef rust in je hoofd.

 • Je hoeft niet meer bang te zijn dat je ‘maar iets doet’ want je werkt aan een strategie die gefundeerd is op feiten en niet op aannames.

 •  Het beter inzetten van content geeft niet alleen een boost aan je online zichtbaarheid maar ook aan je positionering als een sterk, solide merk.

DIT KRIJG JE ERVOOR

 • 4 informatiemodules die je later altijd weer kunt inzien

 • 8 uur les van ons beiden in een klein groepje

 • Een professionele blik op jouw content & feedback van ons op jouw opdrachten

 • Sparringssessies met mede-cursisten

 • Een brainstormplanner & een contentplanner 

 • Tips, tricks en tools 

 • Een actielijst waar je direct mee aan de slag kunt 

 • Een contentstrategie die je kunt inzetten voor je bedrijf. 

OVER ONS

Wij zijn Eva en Myriam en wij gaan jou de cursus contenstrategie geven! Eva is copywriter & NT2-docent en Myriam is online marketeer. Dat betekent dat het ‘maken van content’ ons in feite op het lijf geschreven is. Eva is als copywriter (maar ook als docent) constant bezig met het maken en bedenken van content en Myriam weet als marketeer hoe en welke content je moet inzetten om conversie te verhogen. 

Toch hebben wij zelf ook zitten worstelen met het bedenken, uitwerken en plannen van content. We werkten (juist omdat we dachten dat het voor ons een piece of cake was) veel te ad-hoc en zagen het maken en bedenken van content als een enorme last. 

Het resultaat? Stress, twijfel en het gevoel constant achter de feiten aan de lopen. Daar moest iets aan veranderen en we besloten ook onze eigen strategie helemaal van A tot Z uit te werken. En wat wij kunnen, dat kunnen jullie (met de juiste informatie en begeleiding) ook! 

Ik wil meedoen!

de Modules

Module 1: jouw onderscheidend vermogen
We bepalen wat jouw onderscheidend vermogen (nog meer) is met jouw bedrijf en waar je de focus op moet leggen bij het maken van content. Het vormt echt de basis van elke strategie voor je bedrijf. Wij geven je uiteraard de juiste handvatten en kijken of je nog dingen over het hoofd hebt gezien. 

Module 2: contentpilaren en verschillende kanalen
We leggen de basis van jouw content en je leert voor welke kanalen je dit zo optimaal mogelijk en op een zinvolle manier kunt inzetten. Je kiest overkoepelende thema’s zodat alle content die je maakt in lijn zijn met een strategie.

Module 3: klantfases en concrete content
We gaan de basis nu verder uitwerken. In deze module leer je welke content werkt in welke klantfase. Daarnaast ga je in deze fase concrete ideeën bedenken en uitwerken. 

Module 4: actie in de taxi: de contentstrategie
In de laatste module ga je doelen bepalen, alles wat je bedacht hebt structureren en dit omzetten tot een actieplan waarmee je direct aan de slag kunt. Wij helpen je hierbij!

IK WIL DE CURSUS VOLGEN

WANNEER IS HET?

Wij bieden ons business-traject aan op twee verschillende dagen en tijdstippen. Je kunt onze live-les volgen op maandagen van 9.00-11.00 of op donderdagen van 15.00-16.30. De groep van de maandag start een week eerder dan de groep van donderdag. Kun je een keer niet? Daar komen we wel uit! Hieronder zie je de data voor de eerstvolgende cursus:

<

Oke ik schrijf me in, en dan?

Wanneer je je voor de cursus contenstrategie inschrijft, krijg je van ons een mailtje met wat meer info over de cursus en een factuur. Op de factuur staat een QR-code die je kunt scannen en waarmee je het cursusgeld direct kunt overmaken. Je staat dan op de lijst met deelnemers en je hebt een plek in onze cursus!