BUSINESS-TRAJECT
VERBETER JE WEBSITE

In 4 ochtenden verbeter je samen met ons je website.
Denk aan de gebruiksvriendelijkheid, design,
vindbaarheid, tekst & storytelling en sales-technieken.

Voor €554 doe je mee met het traject.

We hebben maar 8 plekken dus wees er snel bij!

Ik wil meedoen

Herken je dit?

 • Je bent niet helemaal tevreden over je website en wilt een professionaliseringsslag maken.

 • Je wilt meer bezoekers op je site maar het is onduidelijk welke stappen je daarvoor precies moet ondernemen.

 • Je weet niet goed wat je qua content moet toevoegen of aanpassen om je website aantrekkelijker te maken en je sales te verhogen.

 • Je schuift het verbeteren van je website steeds op de lange baan omdat je niet goed weet waar je moet beginnen.

 • Je raakt overweldigd van alle keuzes die er zijn en weet niet goed, wat nou specifiek werkt voor jouw bedrijf.


KLAAR VOOR MEER KLANTEN?

Heb je het idee dat jouw website wel een verbeterslag kan gebruiken, maar weet je niet goed wat je daarvoor moet doen? Wil jij een website die precies de juiste snaar raakt bij jouw doelgroep en die echt converteert? Wanneer jouw website 100% klopt zul je meer klanten aantrekken en daarmee meer verkopen van je product(en) of dienst(en). En hoe doe je dat precies? Hoe richt je je website zo in dat je vertrouwen wekt, dat je beter vindbaar bent, dat het logisch in elkaar zit en dat mensen echt daadwerkelijk jouw product(en) of dienst(en) gaan aanschaffen? Dat is precies waar we in deze cursus mee aan de slag gaan. Wij leren je hoe je door simpele aanpassingen, je website zelf kunt verbeteren en kijken met je mee. Zelf geen kennis van WordPress of geen zin om dingen aan te passen? Dan kun je met een uitgewerkt plan naar jouw websitebouwer of wij kijken even met je mee. In 4 ochtenden tillen we samen met jou je website naar een hoger niveau!

Count me in!
Cursus verbeter je website

Marketing is no longer about the stuff you make, but about the stories you tell

Na de cursus weet jij:

 • Hoe je de flow van jouw website kunt verbeteren.

 • Welke website-onderdelen, op welke plek moeten staan.

 • Hoe je je vindbaarheid vergroot met makkelijke aanpassingen.

 • Welke content (tekst, knoppen, banners) je concreet nog moet toevoegen of aanpassen.

 • Wat je moet veranderen aan de istructuur van je website.

 • Hoe je je website omtovert tot een sales-kanon.

DIT KRIJG JE ERVOOR

 • 4 informatiemodules die je later altijd weer kunt inzien.

 • 8 uur les van ons beiden in een klein groepje.

 • Een professionele blik op jouw website & feedback van ons op jouw opdrachten.

 • Sparringssessies met mede-cursisten.

 • Tips, tricks en tools. 

 • Een actielijst waar je direct mee aan de slag kunt. 

OVER ONS

Wij zijn Eva en Myriam en wij gaan jou de cursus geven! Eva is copywriter en Myriam is (gecertificeerd) online marketeer. Wij weten dus precies wat er nodig is om je website te verbeteren, zowel qua copy als qua marketing. Zo hebben wij voor een heel scala aan klanten de teksten geschreven, de UX/UI en boodschap bepaald en zelfs het webdesign voor onze rekening genomen. Als wij met andere ondernemers spreken, horen we vaak dat ze ontevreden zijn met hun website. ‘Ik vind het gewoon niet goed/professioneel/overzichtelijk genoeg’, zeggen ze dan. Maar vaak weten ze niet goed waar ze moeten beginnen en wat ze dan moeten aanpakken. 

Vanuit die behoefte hebben wij deze cursus bedacht. Met het juiste advies en de juiste begeleiding kun je zelf grote stappen maken. En het leuke is: als je ooit weer een andere website nodig hebt, kun je al je opgedane kennis direct toepassen omdat je weet wat je moet doen.

Lijkt het jou leuk om in een klein groepje met ons aan de slag te gaan?

Ik wil meedoen!

de Modules

Module 1: storytelling
In de eerste module leggen je uit hoe je storytelling kunt inzetten als marketingtool. Staat er duidelijk genoeg wat jij precies doet, in welke klantbehoefte jij voorziet? Komt de boodschap die je wilt overbrengen overal duidelijk genoeg naar voren?

Module 2: UX/UI (gebruiksvriendelijkheid & design)
In deze module zoomen we in op de UX en UI. Hoe zorg je ervoor dat een website prettig oogt, gebruiksvriendelijk is en een goede structuur en ‘flow’ heeft?

Module 3: Inhoud & sales-technieken
Wat staat er inhoudelijk op je website, en welke vormen van content? Hoe plaats je content die ook daadwerkelijk converteert? Hoe kun jij sales-technieken inzetten die ervoor zorgen dat mensen sneller overgaan tot aankopen? 

Module 4: Vindbaarheid & tekst
In de laatste module zoomen we in op zowel de vindbaarheid als tekst. Waar moet je op lekker om vindbaar te zijn voor google (SEO)? En hoe zit het met je teksten? Zijn ze SEO-proof? Zijn ze wervend genoeg? Hebben ze en kop en een staart? Klopt de tone of voice overal? 

IK WIL DE CURSUS VOLGEN

WANNEER IS HET?

Wij bieden ons business-traject aan op twee verschillende dagen en tijdstippen. Je kunt onze live-les volgen op dinsdagen van 15.00-17.00 of op woensdagen van 9.00-11.00. De groep van de dinsdag start een week eerder dan de groep van woensdag. Kun je een keer niet? Daar komen we wel uit! Hieronder zie je de data voor de eerstvolgende cursus:

Oke ik schrijf me in, en dan?

Wanneer je je inschrijft voor de cursus ‘verbeter je website’, krijg je van ons een mailtje met wat meer info over de cursus en een factuur. Op de factuur staat een QR-code die je kunt scannen en waarmee je het cursusgeld direct kunt overmaken. Je staat dan op de lijst met deelnemers en je hebt een plek in onze cursus!