Advies

Tijdens losse consulten helpen we jou met elk onderwerp naar keuze. Dit kunnen specifieke marketinggerelateerde vragen zijn maar ook gewoon een brainstorm of sparrings-sessie zijn om weer met frisse ideeën aan de slag te gaan.

 

Voorbeelden van vragen die wij vaak krijgen in advies-sessies:

 • Hoe zit dat nou precies met het tracken van je data?
 • Kan er iemand meekijken met mijn websiteteksten?
 • Welke onderwerpen zijn voor mij relevant om te delen op mijn sociale kanalen?
 • Waar kan ik over bloggen en hoe zet ik dit het beste in?
 • In welk marketingonderdeel kan ik het best mijn tijd en geld in investeren?
 • Kunnen jullie even meekijken naar mijn advertenties?
 • Kunnen jullie me helpen met het opzetten van Search Console en Analytics?
 • Willen jullie met me brainstormen over een lead magnet en salesfunnel?
 • Welke verbeterpunten op mijn website moet ik als eerste doorvoeren?
Ik wil kennismaken

Wie wij zijn

“Ik help jou de juiste woorden te vinden voor je verhaal.”

Ik weet als copywriter en contentstrateeg precies hoe ik mensen met woorden in beweging kan brengen. En geloof me, dat is meer dan slechts een talent hebben voor taal. Door jarenlang te schrijven, te schrappen en nog meer te schrijven en na veel feedback van redacteuren, klanten en andere schrijvers, maakte ik me het schrijfvak steeds meer eigen. En natuurlijk, niet iedereen kan de nieuwe Harry Müllisch of Conny Palmen worden. Maar gewoon goede copy schrijven is echt voor iedereen mogelijk. Het gaat namelijk niet om d’s en t’s maar puur om verpakken van een boodschap in de juiste woorden. En ja, daar komt ook een stuk sales, SEO en storytelling kijken. Maar dat kun jij ook leren. Hoe? Met de juiste begeleiding, nuttige feedback en een steuntje in de rug. En dat steuntje wil ik graag voor jou zijn.

“Ik weet hoe je het online succes van je bedrijf kunt vergroten.”

Eva is de tekst- en copyheld en heeft zoveel teksten geschreven dat de letters van haar macbook onleesbaar zijn geworden. Ze schrijft al 8 jaar webteksten, (SEO)-blogs, persberichten, artikelen, social media copy en schreef als kers op de taart een boek in samenwerking met biermerk Gebrouwen door Vrouwen.

Myriam is de specialist op het gebied van online marketing en growth hacking. Ze heeft diverse marketingopleidingen en -trainingen gevolgd, werkte met portfolio’s van verschillende grote Europese bedrijven en heeft al tientallen ondernemers geholpen met hun online strategie en marketing.

Voor wie ZIJN LOSSE CONSULTEN GESCHIKT?

 • Voor ondernemers die advies of een extra paar ogen nodig hebben, maar die niet een heel traject in willen gaan
 • Voor bedrijven met werknemers die begeleiding nodig hebben op het gebied van marketing of copywriting

WAT HAAL JE ERUIT?

✓ Strategisch advies vanuit 2 expertises
✓ Frisse ideeën voor je bedrijf
✓ Praktisch advies waarmee je direct aan de slag gaat
✓ Snelle oplossingen voor specifieke vragen 
✓ Beter opgeleide werknemers, die iets leren waar je in de toekomst baat bij hebt.

DRIE OPTIES

VEEL

 • 3 consults van 1,5 uur
 • €510

MEER

 • 5 consults van 1,5 uur
 • €775
 • 10% korting

MEEST

 • 10 consults van 1,5 uur
 • €1530
 • 10% korting
 • Nu tijdelijk met één extra gratis consult!
  Dus 11 voor de prijs van 10 + 10 procent korting!

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat we samen gaan werken. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

hulp bij je merkstrategie
plan een intake

Hoor het van een ander

ZO GAAN WE TE WERK

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken we alle punten waar jij hulp bij nodig hebt. Daarna brengen we in kaart hoe bij welke onderdelen en dan plannen we de eerste consultsessie in!

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. Wij leveren maatwerk dus hoe we samenwerken verschilt per klus. In de consulten helpen we jou bijvoorbeeld precies met de onderdelen waar jij behoefte aan hebt. We checken regelmatig met je in om te kijken hoe het gaat.  

Na de consulten evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou of je al je vragen zijn beantwoord en of je nog extra hulp nodig hebt. 

Ja, dat kan ook! In 1,5 of 2 uur helpen we jou met alle vragen waar je mee zit. Een los consult kost. Je kunt een los consult boeken vanaf 170€ voor 1,5 uur. 

Dat is afhankelijk van het onderwerp. Al het tekstgerelateerde is met Eva zijn en al het marketinggerelateerde met Myriam. Als het om strategische zaken of een brainstorm gaat, zijn we er meestal allebei bij. 

Dat kan allebei. We kunnen de consults via zoom doen, of je bent welkom om bij ons langs te komen op kantoor. 

Zeker, dat is geen enkel probleem, als het maar om hetzelfde bedrijf gaat. Dus als jullie samen of met een klein groepje een bedrijf runnen, dan kunnen jullie hier ook samen advies in krijgen. 

Ja natuurlijk! Wij zorgen dan voor een mooie voucher die de lucky one bij ons kan verzilveren. 

Dat ligt natuurlijk aan de vraagstukken waar je mee zit. Daarnaast is het vaak ook een budgetkwestie. Voor een brainstorm raden we in elk geval een consult van 2 uur aan. Als het ‘grotere’ vragen zijn, zoals het verbeteren van je website, raden we ten minste 3 consults van 1,5 uur aan. Boek eerst een routesessie en dan kijken we hoe we jou het beste kunnen helpen. 

FAQ's merkstrategie

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat we samen gaan werken. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag even wil spreken voordat we samen gaan werken. Zo kon ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen over onze werkwijze.

Ik wil kennis maken