Merkstrategie

Blogabonnement

Met een blogabonnement weet je zeker dat er op regelmatige basis sterke, nieuwe content is voor je bedrijf. Middels een SEO-onderzoek stellen we vast welke onderwerpen voor jou relevant zijn en in samenspraak met jou bepalen we precies waar we gedurende een bepaalde periode over bloggen. Zelf al een onderzoek gedaan? Super, dan gaan we daar mee aan de slag. Boek eerst een gratis routesessie om je wensen met ons te bespreken.

Gratis routesessie

Goede blogs leveren je het volgende op:

✓ Consistentie in je content
✓ Meer autoriteit binnen je vakgebied 
✓ Meer organisch verkeer naar je website
✓ Goede content die je ook kunt inzetten voor je socials
✓ Met waardevolle blogs krijg je trouwe fans
✓ Een sterkere positie ten opzichte van concurrenten

De opties

VEEL

✓ 1 X per maand een blog
✓ €170,- per blog tot 1000 woorden
✓ Minimale duur 6 maanden

MEER

✓ 2X per maand een blog
✓ €160,- per blog tot 1000 woorden
✓ minimale duur 6 maanden

MEEST

✓ 3X per maand een blog
✓ €150- per blog tot 1000 woorden
✓ minimale duur 6 maanden

SEO-onderzoek add-on

Wanneer je wilt bloggen om je conversie te verhogen door specifieke (potentiële) klanten te bereiken, dan is een SEO-onderzoek onmisbaar. Wij kunnen dit eenmalig doen voor €400,-. Wij zoeken dan precies uit wie je doelgroep is, op welke termen ze zoeken, en voor welk gedeelte van de funnel je bepaalde blogs moet schrijven. Zo weet je zeker dat je gestructureerd te werk gaat in plaats van met hagel te schieten.

hulp bij je merkstrategie
Let's go

Hoor het van een ander

ZO GAAN WE TE WERK

Tijdens een vrijblijvende belafspraak of een afspraak bij ons op kantoor, bespreken we jouw blogwensen. Daarna brengen we in kaart hoe bij welke onderdelen en hoe we jou daarbij kunnen helpen en krijg je van ons een voorstel.

Wij bieden geen standaard-pakketten want elk bedrijf is anders. Wij leveren maatwerk dus hoe we samenwerken verschilt per klus. Wel zorgen we altijd voor een duidelijke planning en hebben we incheckmomenten en tussentijdse evaluaties. 

Na een samenwerkingstraject evalueren we altijd hoe het is gegaan en of je nog vragen hebt. Zo kijken we bijvoorbeeld samen met jou hoe jij de door ons geschreven blogs inzet en wat er nodig is om deze lijn zelf voort te zetten. 

Meestgestelde vragen

Kunnen jullie ook eenmalig een blog voor me schrijven?

Dat kan zeker. Als jij weet waarover je wilt bloggen en een partij zoekt met een vlotte pen, dan nemen wij dit met liefde voor je uit handen.

Als jij zelf wilt bloggen, maar hiervoor alleen relevante onderwerpen nodig hebt, dan kunnen we ook alleen een zoekwoordenonderzoek doen. Je krijgt van ons dan een spreadsheet met blog-ideeën die je zelf kunt uitwerken.

Wij hebben voor zeer diverse partijen geblogd en kunnen je hiervan ook concrete voorbeelden sturen. Neem contact met ons op en wij sturen je een aantal blogs ter inzage.

Hoe duur is een blogabonnement?

Een abonnement begint bij 150€ per blog (t/m 1000 woorden) voor een minimale duur van 6 maanden. Wil je een kortere samenwerking of blogs met meer woorden? Dat kan! Plan een routesessie met ons in en we komen met een offerte op maat.

Als je liever geen abonnement wilt, maar een X aantal blogs die je zelf kunt inzetten en plaatsen, dan kan dat ook. Neem contact met ons op en we kijken samen naar jouw wensen.

Als je wilt, kunnen we het blog tegen een kleine meerprijs ook voor je plaatsen. We zorgen dan dat het er goed uitziet voorzien de afbeeldingen van de juiste ALT-teksten en zorgen voor een goede META-description. In overleg regelen we ook de visuals.

FAQ's merkstrategie

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag eerst spreekt voordat we samen gaan werken. Zo kun jij ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen hoe we jou verder kunnen helpen.

Ik wil kennismaken

EERST EVEN KENNISMAKEN?

We snappen dat je ons graag even wil spreken voordat we samen gaan werken. Zo kon ons uitleggen waar je behoefte aan hebt en dan kunnen wij je vertellen over onze werkwijze.

Ik wil kennis maken