strategie
Marketing
Illustraties
Copywriting

Duwtje in de rug

Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt over de positionering van je bedrijf? Of iets anders? We come to the rescue! Wij geven je persoonlijk advies en helpen je verder met de punten waarop jij vastloopt. Maakt niet uit waarover het gaat. Wij zijn er voor jou.

Wij geven je gepersonaliseerd hands-on advies waar je zelf mee verder kunt met als doel dat jij weer de touwtjes in handen hebt. Geen generieke bullshit maar tips waar je écht iets aan hebt!

Wat: 1-op-1 consultsessie 
Duur: 1,5 uur (kan ook langer, of meerdere sessies)
Prijs per sessie à 1,5 uur: €135

Ok, dat lijkt me wel wat. En dan?

  1. Jij laat neemt CONTACT met ons op (telefonisch of per mail)

  2. Wij bespreken met jou aan de telefoon waar jij hulp bij nodig hebt, of we mailen je een formulier met specifieke vragen. Deze stap is om ons goed te kunnen voorbereiden op jouw hulpvraag.

  3. We plannen een afspraak in en helpen jou verder!

Yes ik wil advies

Heb jij een bedrijf waar je je vol voor inzet, maar zit je even vast?

Wil je graag groeien en de juiste mensen aanspreken maar weet je niet hoe?

Of wil jij graag starten met ondernemen maar weet je niet goed waar je moet beginnen?

Heb je vragen over je social-media-strategie?

Wil je tips, advies of input schrijven van goede (SEO)-teksten?

Wil je hulp bij het opzetten van advertenties op google  of socials?

 Wil je weten wat de ideale indeling van jouw website is?

Deze dames weten heel goed waar ze mee bezig zijn op het gebied van online marketing en communicatie. Ze zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends. Als startend ondernemer heb je soms even een kritische blik nodig, een heldere kijk op de dingen die je doet. Myriam en Eva vullen elkaar goed aan en ze hadden beiden direct door waar de knelpunten zaten in mijn bedrijf. Aan een uurtje sparren had ik al zoveel! Deze dames ga ik zeker vaker inzetten als ik weer eens even vastloop. En niet geheel onbelangrijk, het zijn ook nog eens twee heel leuke meiden waar je je direct bij op je gemak voelt.

Viv / Bij Viv Op De Bank

Eva en Myriam zijn perfect op elkaar afgestemd en zijn bewust van hun kwaliteiten. Op een laagdrempelige, doch professionele manier lukt het hen om jouw verhaal op tafel te krijgen. Ze willen alles eruit halen wat er in zit en bieden veel waarde voor hun prijs.

Odyl Rozendaal / Femme Journey

Het is heel fijn werken met MEER Collective. De meiden hebben voor mij een mooie strategie uitgewerkt en geholpen met ‘de volgorde der dingen. Myriam stelt de juiste vragen, ik praat over mijn passie en Eva typt als een malle mee ;-). Om zo gezamenlijk tot de kern te komen. Enthousiast, gedreven en professioneel. Een dikke 5***** voor deze toffe dames!

Fabienne / Fabienne Zwanenburg
Neem contact op

Maakt dit je enthousiast? Leuk! Je kunt zelf een afspraak inplannen voor een marketing- en communicatieconsult op een moment dat jou het beste uitkomt.

Yes ik wil advies