Marketing- en communicatieconsult

Marketing- en communicatie consult

Wil je een duwtje in de goede richting zonder direct diensten bij ons af te nemen? Misschien is een marketing- en communicatieconsult wel iets voor jou. Wij geven je dan anderhalf uur gepersonaliseerd hands-on advies waar je zelf mee verder kunt met als doel dat jij weer de touwtjes in handen hebt. 

Ik wil jullie hulp!

Heb jij een bedrijf waar je je vol voor inzet, maar zit je even vast? Wil je graag groeien en de juiste mensen aanspreken maar weet je niet hoe? 

Of wil jij graag starten met ondernemen maar weet je niet goed waar je moet beginnen en welke stappen je moet zetten om jezelf online op de kaart te zetten?

Heb je vragen over je social media strategie? Over het schrijven van goede teksten? Het opzetten van advertenties? Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt over de positionering van je bedrijf? Of iets anders? 

Misschien is consultingsessie wel iets voor jou. Wij geven je dan anderhalf uur gepersonaliseerd advies en helpen je verder met de punten waarop jij vastloopt.  

Zo werkt het:

Zodra je hebt besloten een consult bij ons af te nemen, vragen we jou om ons intakeformulier in te vullen. Daarin beantwoord jij alvast een aantal vragen zodat we ons goed op het consult voor kunnen bereiden en jou gericht kunnen helpen. Ook lezen we ons in op op je website en bekijken we je social media kanalen. 

Het doel van het consult is dat je met onze tips zelf aan de slag kunt gaan. We helpen je qua marketing en communicatie op de goede weg zodat je het gevoel hebt zelf weer de touwtjes in handen te hebben.

Wat krijg je ervoor?

De kosten voor een consult van anderhalf uur is €120 exclusief btw. 

  • Een-op-eengesprek via zoom of live op ons kantoor
  • Gepersonaliseerd en goed voorbereid advies
  • Praktische tips en stappen waar je vervolgens zelf mee aan de slag kunt
  • Een document waarin ons advies aan jou gedetailleerd staat opgeschreven

Toch meer hulp nodig? Bepaalde onderdelen uit handen geven of een uitgewerkte strategie? Wo got your back.

Word je hier enthousiast van? Leuk! Je kunt zelf een afspraak inplannen voor een marketing- en communicatieconsult op een moment dat jou het beste uitkomt.