strategie

Gratis eerste consult!

Wil je een duwtje in de goede richting zonder direct diensten bij ons af te nemen? Misschien is een marketing- en communicatieconsult wel iets voor jou. Wij geven je dan gepersonaliseerd hands-on advies waar je zelf mee verder kunt met als doel dat jij weer de touwtjes in handen hebt.

Het eerste consult van 30 minuten is gratis en vrijblijvend. 

Heb jij een bedrijf waar je je vol voor inzet, maar zit je even vast? Wil je graag groeien en de juiste mensen aanspreken maar weet je niet hoe? Of wil jij graag starten met ondernemen maar weet je niet goed waar je moet beginnen en welke stappen je moet zetten om jezelf online op de kaart te zetten?

Heb je vragen over je social-media-strategie? Over het schrijven van goede teksten? Het opzetten van advertenties? Of de ideale indeling van jouw website? Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt over de positionering van je bedrijf? Of iets anders? Misschien is consultingsessie wel iets voor jou. Wij geven je dan gepersonaliseerd advies en helpen je verder met de punten waarop jij vastloopt.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met de marketing en communicatie van jouw bedrijf? Boek een eerste gratis en vrijblijvend consult van 30 minuten bij ons en wij helpen je op weg!

Good to know: als je besluit een duurzamere samenwerking met ons aan te gaan, dan bieden wij leuke strippenkaarten deals. 

Maakt dit je enthousiast? Leuk! Je kunt zelf een afspraak inplannen voor een marketing- en communicatieconsult op een moment dat jou het beste uitkomt.