Jamila Vriesman

Jamila Vriesman biedt coaching en energy readings en heeft ons tussen de bedrijven door vaak voorzien van advies waar we heel veel aan hebben gehad.

Waarbij hulp nodig?

Jamila wilde een hele nieuwe website voor haar coachingspraktijk. Niet alleen was ze op zoek naar een look and feel die bij haar paste, ook wilde ze een professionele vertaalslag maken door voor een op maat gemaakt design te kiezen. Daarnaast wist ze niet goed hoe ze advertenties moest opzetten om haar onderneming te promoten.

Zo zijn we te werk gegaan

We hebben uitgebreide consulten met Jamila gedaan om samen met haar te bepalen wat ze precies wilde qua uitstraling van haar nieuwe site. Ook hielpen we haar met de volgorde der dingen, zodat het voor haar helder werd,welke stappen ze wanneer moest nemen. Toen we duidelijk hadden wat haar wensen voor haar website waren,  begonnen we met het ontwerp. Ook maakten we custom-made illustraties die ze zowel op haar site als socials kon gebruiken en gaven we haar strategisch marketing- en communicatie-advies voor de langere termijn. Ten slotte hebben we voor haar diverse social media campagnes voor haar ingeregeld zodat ze ook daadwerkelijk een nieuw publiek zou kunnen bereiken met haar coaching-praktijk.

Kortom:

  • Strategisch marketing- en communicatieadvies
  • Illustraties
  • UX website
  • Webdesign
  • Opzetten en inregelen campagnes social media

 

Jamila Vriesman Jamila Vriesman biedt coaching en energy readings en heeft ons tussen de bedrijven door vaak voorzien van advies waar we heel veel aan hebben gehad. Waarbij hulp nodig? Jamila wilde een hele nieuwe website voor haar coachingspraktijk. Niet alleen was ze op zoek naar een look and feel die bij haar paste, ook wilde […]