Peter Stolk, Stolk Webdesign

Peter Stolk, eigenaar van Stolk Webdesign, ontwerpt als freelancer visueel aantrekkelijke en responsieve WordPress websites. Daarnaast regelt hij ook de webhosting en het onderhoud van websites.

Waarbij hulp nodig?

Peter wist als webdesigner en websitebouwer natuurlijk precies welke ingrediënten een goede website moet hebben. Hij besloot daarom, met het redesign van z’n eigen site, ook de teksten en menustructuur op de schop te nemen. Hij had zelf ook nog niet helemaal duidelijk welke pakketten hij wilde aanbieden en welke onderdelen aparte pagina’s moesten krijgen. Daarnaast wilde hij z’n online vindbaarheid optimaliseren via deze teksten.

Zo zijn we te werk gegaan

Wij hebben allereerst kritisch met Peter gekeken naar wat hij precies wilde verkopen en hij dit (ook qua user experience) het beste naar voren kon komen op z’n site. Zo bepaalden we eerst per pagina de boodschap, volgorde, kopjes en ruwweg de inhoud. Vervolgens deden we een SEO-onderzoek en verwerkten we de beste keywords in de teksten. Op basis daarvan schreven we vervolgens nieuwe webteksten. Ook bouwden we een google datastudio voor hem zodat hij zijn website-performance kon inzien.

Kortom:

  • UX (user experience) website
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Copy Nederlandse teksten website en socials
  • Advies over social media
  • Website-performance

Peter Stolk, Stolk Webdesign Peter Stolk, eigenaar van Stolk Webdesign, ontwerpt als freelancer visueel aantrekkelijke en responsieve WordPress websites. Daarnaast regelt hij ook de webhosting en het onderhoud van websites. Waarbij hulp nodig? Peter wist als webdesigner en websitebouwer natuurlijk precies welke ingrediënten een goede website moet hebben. Hij besloot daarom, met het redesign van […]